Kaartje en wegbeschrijving

Te voet/met de fiets

Vanaf het NMBS-station van Leuven volg rechts de Diestsevest tot aan de Inbev-kantoren op een breed fiets/wandelpad. Volg vanaf de rode lichten de Vaartkom tot aan het Depot. Ga verder rechtdoor en neem de volgende links, Glasblazerijstraat. Dan rechts de Valkerijgang in tot aan de poort op nummer 26.

Vanaf de Grote Markt van Leuven loop/fiets achter de kathedraal door tot aan de Mechelsestraat. Volg de Mechelsestraat voorbij de Vismarkt, tot aan het einde, de Keizersberg met het Mariastandbeeld ligt voor je. Sla op het kruispunt rechts af, de Burchtstraat in en neem de eerste rechts, Glasblazerijstraat. Dan rechts de Valkerijgang in tot aan de poort op nummer 26.

Met het openbaar vervoer

Vanaf het NMBS-station van Leuven wandel je naar het busstation van De Lijn, rechts van het stationsgebouw. Daar neem je bus 4, 5 of 6. Na ongeveer 10-15 minuten stap je af aan de halte Ridderstraat, vraag het na bij de buschauffeur. Loop richting Keizersberg en sla rechtsaf de Burchtstraat in. Loop door de Burchtstraat en sla de eerste rechts af in de Glasblazerijstraat. De volgende rechts is de Valkerijgang. Leren Ondernemen vzw bevindt zich achter een grote poort op nummer 26.

Met de auto

Neem de E314 richting Leuven. Sla aan afrit 18 Herent af. Volg rechts de Nieuwe Mechelsesteenweg/N26. Sla direct terug links af aan de volgende lichten en rijd de Mechelsesteenweg in. Rijd onder de singel door, de Keizersberg af. Draai beneden links mee in de Burchtstraat. Sla vervolgens de eerste rechts af (Glasblazerijstraat), waar je best parkeert, en dan de eerste rechts (Valkerijgang). Je vindt Leren Ondernemen op nummer 26.

Uitgebreide kaart en routeplanner

Op google maps vind je een uitgebreide kaart en routeplanner.